OVER SKIN & MORE

Over Skin & More

Over Skin & More Online:
365 dagen per jaar jouw eigen huidspecialist

Met Skin & More bieden we een effectieve manier om jouw huid te geven wat zij echt nodig heeft. Met een persoonlijk plan van jouw huidspecialist en 365 dagen per jaar goede huidverzorging op maat. En dat zonder dat je per se naar een huidinstituut hoeft te komen. Via online video-consulten, tips en instructievideo’s komt je eigen huidspecialist naar jou. 

Wat is Skin & More?

Iedere huid is anders. En iedere huid verdient dus een eigen aanpak en passende producten. Passend bij waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Daarom bieden wij abonnementen aan waarmee jij het hele jaar door de juiste huidverzorging in huis hebt. En waarbij je dankzij een persoonlijk huidplan en (video)consulten precies weet hoe je die producten dagelijks goed gebruikt. Daarnaast krijg je begeleiding om jezelf maandelijks een thuisbehandeling met deze producten te geven. Kortom: je bent verzekerd van totale ontzorging voor jouw huidverzorging. En dat voor een vast bedrag per maand.

Huidspecialist + samenwerking met jou = optimaal resultaat

Met Skin & More bieden we een effectieve manier om jouw huid te geven wat zij echt nodig heeft. Met een persoonlijk plan van jouw huidspecialist en 365 dagen per jaar goede huidverzorging op maat. En dat zonder dat je per se naar een huidinstituut hoeft te komen. Via online video-consulten, tips en instructievideo’s komt je eigen huidspecialist naar jou. 

Ruim 15 jaar ervaring in huidverbetering

Huidverbetering en Anti-Aging is onze passie. Al maar dan 20 jaar werken wij in deze branche. Samen runnen wij – Wim en Ilona – Western Cosmetics en Cosmedisch instituut Believe in Beauty, dat al sinds 2004 bestaat. Ilona is huidspecialist en eigenaar van het instituut, en geeft alle vakinhoudelijke trainingen. Wim zet nieuwe initiatieven op en verzorgt de distributie van professionele Italiaanse, Spaanse en Zuid-Koreaanse huidproducten.

Huidverbetering en Anti-Aging zijn al heel lang het centrale thema in ons werk. We kennen onze producten door en door, begrijpen het belang van de juiste verzorging en vinden het vooral fijn om jou te helpen een optimale huidconditie te krijgen.

Waar staan wij voor?

Persoonlijke

Wij gaan voor persoonlijk contact en persoonlijk advies. Geen standaard behande-lingen, maar een aanpak en producten die zijn afgestemd op jouw behoeften en huidtype. En dat het hele jaar door. Dat onderscheidt ons van gewone instituten en salons.

 

Jij en wij samen

We vinden het belangrijk dat je jouw huidtype kent. Je huid verbeteren doe je niet alleen in een instituut. Dit vraagt ook om verzorging door jouzelf. Met een persoonlijk plan en video-consulten begeleiden we je om huidverzorging thuis in te zetten voor optimaal resultaat. 

 

Altijd huidverzorging in huis

Wij zorgen ervoor dat je nooit zonder producten zit. En dat je altijd precies in huis hebt waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Wel zo gemakkelijk! Daarom sturen wij na ieder persoonlijk video-consult een passende set producten naar je op. Tegen een vast maandbedrag.

Over Ilona

Ilona begon ooit aan de kaptafel van haar moeder met een lipstick en ontwikkelde zich via studies en ervaring tot professioneel huidspecialist. Sinds 2004 is zij de trotse eigenaar van het instituut Believe in Beauty. De huid behandelen op basis van de werkelijke behoefte is wat zij doet. Met veel plezier voert zij cosmedische behandelingen uit, waarbij ze de klant helpt om ook thuis de juiste producten op een goede manier te gebruiken. Ilona denkt niet binnen één merk, maar pakt van ieder merk het beste. Zo bereik je een optimaal resultaat.

Over Wim

Wim houdt van efficiëntie en nieuwe kansen, en is een mensenmens. Daarnaast is hij soms een tikkeltje eigenwijs en denkt hij graag buiten de kaders. Dat komt goed van pas in zijn werk voor Skin & More. Eerder werkte hij aan vernieuwende projecten in de autobranche en later werkte hij voor een leverancier van cosmetica en apparatuur. 

Hij merkte dat het in de cosmeticabranche anders kon en moest. Meer samenwerken met klanten en meer creëren en faciliteren. Zo is hij in 2015 Western Cosmetics gestart en in 2018 Skin & more. Met als visie om SAMEN met jou als klant toe te werken naar het beste resultaat. 

Waarom Skin & More?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Heb je vragen over ons aanbod? 

Of wil je ergens meer weten? 

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.